iPhone X se neće lako oštetiti, ali ovo je njegova Ahilova tetiva

iphXilustration

YouTuber JerryRigEverything poznat je po testovima izdržljivosti telefona, a ovog puta na redu je bio iPhone X. Iphone X se neće iskriviti, lako izgrebati ili zapaliti, ali jednom kada vam ispadne, gotov je zauvek.

Prednji deo iPhonea X podložan je grebanju kao i svaki mobilni, ali dobra stvar je da ne možete da ga ogrebete predmetima kao što su ključevi ili kovanice. Zadnji deo iPhonea X prekriven je staklom, što je loše jer je vaš telefon gotov onog trenutka kada vam ispadne, a razlog je zamenska cena od 549 dolara koja je nerealna i bezrazložno visoka. Ipak, iPhone X ima fantastičnu kameru, a 12 megapiksela i telefoto sočiva su odlična kombinacija, piše B92.

Strane su izrađene od nerđajućeg čelika, a Apple je prvi put koristio OLED display, koji, opet, nije ništa novo kada je u pitanju svet Androida. Test toplote poremetio je senzibilnost displeja i uništio oleofobični premaz. Poznati YouTuber je pokušao da savije i ovaj telefon, ali na iPhoneu X nije bilo nikakve štete, pa ga je ocenio kao “neverovatno čvrst telefon”.

Povezane objave

Ostavite Komentar