Huawei P20 će imati tri zadnje kamere

huawei-mate-9-purple-4
Renderi su objavljeni na kineskoj društvenoj mreži Weibo, a na njima se vide tri Leica sočiva i dvostruka zadnja bljeskalica, dok je napred ekran s popularnim “zubom”. Čini se da će smartphone biti dostupan u crnoj i plavoj boji.
Na renderu je i natpis “See Mooore with AI”, gde tri slova “o” verovatno označavaju tri sočiva. Isti natpis je viđen i na pozivnicima za konferenciju za medije, koja će biti održana 27. marta u Parizu. U glavnom gradu Francuske će Huawei predstaviti svoj P20. Još uvek nije poznato koje će AI mogućnosti kamera imati, ali se veruje da će imati mod za fotografisanje u uslovima loše svetlosti, “pametnu” tehnologiju prepoznavanja lica, kao i prepoznavanje scena.
Prethodne fotografije Huaweijevog flagshipa su pokazale da ima ekran sa zubom. Veruje se da će P20 biti ponuđen u tri verzije, a to su standardna, Pro i Lite verzija. Uređaji će imati zadnje kamere s dva ili tri sočiva ovisno od modela. Pro verzija će verovatno dobiti tri kamere, piše klix.ba. Huawei P20 Pro će koštati 899, standardni P20 670, a P20 Lite 369 eura.

Povezane objave

Ostavite Komentar