Google napravio značajnu promenu u rezultatima pretraživanja

google

Google je napravio značajnu promenu u rezultatima pretraživanja kako bi korisnicima olakšali pronalazak videosadržaja. Google pretraživač videosadržaja zamenio je tradicionalni način videorezultata, a sada je sve dizajnirano tako da vam pomogne da pronađete relevantan sadržaj još brže.
Glavni problem prethodnog pristupa Google pretraživanja snimaka bio je to što su mnoge “zalutale sličice” mogle prevariti korisnike prilikom otvaranja videozapisa, a zapravo nisu imale nikakve veze s onim što su želeli da gledaju.
Na ovaj način, tačno ćete znati šta da očekujete.

Google menadžer proizvoda Prashant Baheti rekao je kako je sada omogućen pristup videopregledima direktno u rezultatima pretrage, piše klix.ba.

“Bez obzira na to da li pokušavate naučiti neke nove korake za ples salse ili ste zaglavljeni na putu i pokušavate promeniti gumu, potreban vam je video koji će vam dati bolju ideju o tome šta ćete gledati pre nego što kliknete i pretraživač koji koristi naprednije alate”, rekao je Baheri.

Google je saopštio da su rezultati pretraživanja videosnimaka na ovaj način trenutno ograničeni na Google aplikaciju za Android i Chrome na Androidu.

Povezane objave

Ostavite Komentar