Nokia i Zeiss optika zajedno na tržištu

Nokia-3_Beautyshot_Original

Saradnja kao nastavak predanosti unapređenju standarda snimanja i fotografisanja za korisnike Nokia smart telefona.

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, i kompanija ZEISS su najavile sklapanje ekskluzivnog partnerstva čiji je cilj postavljanje novih standarda u oblasti fotografisanja i snimanja videa u okviru industrije smart telefona. Ova dugoročna saradnja zasnovana je na prethodnom zajedničkom iskustvu i stručnosti koje dele kompanija ZEISS i Nokia smart telefoni.

Sa zajedničkom željom da unaprede kvalitet sveobuhvatnog iskustva snimanja i fotografisanja smart telefonima, koje obuhvata ceo ekosistem od softvera, servisa, do kvaliteta ekrana i optičkog dizajna, partnerstvo između kompanija ZEISS i HMD Global donosi nove mogućnosti snimanja i fotografisanja i vratiće ZEISS brend na Nokia smart telephone, piše Topmobilni.rs. Posvećenost stalnom unapređivanju korisničkog iskustva snimanja i fotografisanja smart telefonima predstavlja odraz zajedničkih vrednosti obe kompanije – posvećenost kvalitetu, vrhunskoj izradi i želji da se unapredi korisničko iskustvo.

„Saradnja sa kompanijom ZEISS predstavlja važan deo naše strategije da korisnicima obezbedimo najbolje iskustvo. Naši fanovi žele više od sjajne kamere smart telefona, oni žele sveobuhvatno iskustvo snimanja i fotografisanja koje postavlja nove standarde. Naši korisnici to očekuju od nas, a zajedno sa kompanijom ZEISS pružićemo im najbolje iskustvo snimanja i fotografisanja smart telefonima”, izjavio je Arto Numela, CEO HMD kompanije.

„Saradnja kompanija HMD Global i ZEISS pružiće korisnicima najbolje iskustvo snimanja i fotografisanja smart telefonima, koje će biti zasnovano na izvrsnosti i inovacijama. Naše partnerstvo zasnovano je na čvrstoj osnovi. Radujemo se našem uzbudljivom putovanju u budućnost sofisticiranog iskustva snimanja i fotografisanja smart telefonima”, dodao je Matijas Mec, član izvršnog odbora ZEISS Group.

Ekskluzivno partnerstvo sa kompanijom ZEISS je potvrda da kompanija HMD Global sarađuje sa najboljim i najuglednijim kompanijama u industriji, kako bi svojim korisnicima obezbedila najbolje uređaje I njenoj posvećenosti korisnicima kako bi se isporučilo ultimativno korisničko iskustvo na smart telefonima.

 

Povezane objave

Ostavite Komentar