Best Buy lista Android aplikacija i video igara

1566557933546613b2dd0c1331737834_wide

Početkom meseca Android korisnike u Srbiji Google je obradovao Paid aplikacijama na Play prodavnici. Odlična vest za sve one koji su to priželjkivali godinama. Čekanje se isplatilo.

Verujem da su svi bili oduševljeni. Ja jesam. Kupovina aplikacija i plaćanje određenih dodatnih opcija kroz besplatne aplikacije i video igre konačno je dostupno i nama.

Da biste uspešno kupovali/plaćali potrebno je registrovati bilo koju platnu karticu (kojom je online plaćane moguće) na Google Wallet web stranici zajedno sa adresom stanovanja (Payment methods>Add a credit or debit card).

Pošto je ovih dana Play Store i kupovina na istoj atraktivna tema, ove nedelje sastavio sam listu kvalitetnih aplikacija i video igara koje vredi platiti i imati ih u svojoj kolekciji.

Prva, o kojoj sam pisao pre nekoliko nedelja definitivno zaslužuje da se nađe na listi, jedna od najkorisnijih i najkvalitetnijih aplikacija koje sam instalirao na svom telefonu, i ne samo na ovom koji trenutno koristim, već na svim svojim Android telefonima koje sam u protekle četiri i po godine koristio – Beautiful Widgets, sada u Pro verziji. Druga, o kojoj sam takođe pisao je Nova Launcher. Najbolji launcher koji se može naći na Google Play prodavnici.

Cena Beautiful Widgets Pro aplikacije iznosi 2.5 dolara (oko 250 dinara) dok ćete za Prime verziju Nova Launchera morati da izdvojite 4 dolara (oko 360 dinara) što i nije toliko mnogo kada uzmete u obzir šta sve dobijate kupovinom ovih aplikacija.

Preuzmite Beautiful Widgets Pro

Preuzmite Nova Launcher Prime

Od ostalih na mojoj prvoj Best Buy listi, sjajne video igre našle su se na vrhu. U nastavku pročitajte i zašto.

Povezane objave

Ostavite Komentar